Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Decorațiune de Paște

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Decorațiune de Paște


Gazdă:


Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Decorațiune de Paște
Coordonator Claudia Benchea

durata: 60 min.
 
Luna aprilie este luna în care căldura se instalează și mugurii plantelor se deschid. De asemenea, sărbătorim Paștele și ne bucurăm de vacanță alături de cei dragi. Pentru a îmbogăți casa, în această primăvară, piticii pricepuți vor realiza o decorațiune pentru sărbătorile pascale, în cadrul unui nou atelier de creație, ce își propune să stimuleze abilitățile celor mici de a combina și mixa culori prin diverse tehnici, folosind materiale cunoscute de aceștia.
Inspirată de culorile vii ale florilor de primăvară, decorațiunea va fi realizată dintr-o îmbinare de materiale și va putea fi expusă în camera preferată sau va putea fi oferită în dar unei persoane dragi.
 
***  
Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.