Degețica

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani 
DEGEȚICA 
după H. C. Andersen; 
Adaptarea scenică și regia: OANA LEAHU; Scenografia: GAVRIL SIRITEANU; Coregrafia: ANDREEA BELU-RĂDUCĂ; Muzica originală: ZENO APOSTOLACHE-KISS; 
În distribuție: LUCIA BARBU, PAUL BONDANE, ELEONORA COȘULEȚ, DANIELA DRAGOMIR, GABRIELA MITREA, GABRIEL MUNCUȘ, RALUCA PAVEL, RALUCA RĂDUCA, CLAUDIA STÜHLER; Ateliere: CLAUDIA BENCHEA, MARIA MIHĂILESCU, FLORIAN MUREȘAN, DIANA RIBANA, ALEXANDRA STOICA. 
 
durata: 60 min. 

Se mai poate trăi ca în basme, în zilele noastre? Pornind de la povestea clasică scrisă de H.C. Andersen, regizoarea Oana Leahu a creat un spectacol care îmbină cotidianul cu feeria lumii de basm. Degețica, cea mai mică fată din lume, născută dintr-un bulb de floare pentru a împlini dorința mamei ei de a avea un copil, pornește într-o aventură în lumea necuvântătoarelor. Spectacolul punctează nevoia de a-ți câștiga libertatea în drumul spre maturizare, păstrând, în același timp, din inocența copilăriei. 
Viziunea regizorală este completată de scenografia inedită a lui Gavril Siriteanu, cu mișcarea scenică gândită de coregrafa Andreea Belu-Răducă, pe muzica originală a lui Zeno Apostolache-Kiss. 

Data premierei: 22 ianuarie 2023

Trailer // Degețica

Alte sugestii

Harta lui ELIAN
Examen
Circul lui Buffalo Bill
Povești la gura sobei - Hansel și Gretel
Povestea boabelor de diamant