Petrecerea Denisei

Petrecerea Denisei


spectacol recomandat celor cu vârsta peste 14 ani
Petrecerea Denisei
un performance anti-drog urmat de discuții cu publicul
de Andrei Toma, Medeea Boca, Denisa Bîrțan, Sara Marin, Dragoș Drăghici, Andreea Bîrțan, Casiana Lup, Alexandra Cotelea, Mihaela Logrea 
 
Regia: NICOLETA LEFTER; Concept text: ANA MARIA SANDU; Consultant imagine scenică: OANA MICU; Muzica: ȘTEFAN BAGHIU; În distribuție: OANA BRÂNZAN. ANDRADA OLTEAN, ANIA PETREAN, PAUL BONDANE, GABRIEL MUNCUȘ, RĂZVAN OMOTĂ. 
 
durata: 60 min. 

*** 
Dacă ceea ce se întâmplă pe scenă rimează cu situațiile din viață, nu este întâmplător. Tinerii de la „Petrecerea Denisei” seamănă și cu tine și cu prietenii tăi.
 
Cum putem face o poveste despre substanțe psihotrope și tineri să fie cât mai aproape de adevăr? Simplu, îi lăsăm pe adolescenți să o scrie. Textul spectacolului „Petrecerea Denisei” a fost generat în cadrul atelierului de scriere creativă, coordonat de scriitoarea Ana Maria Sandu. La atelier au participat opt elevi: Andrei Toma, Medeea Boca, Denisa Bîrțan, Sara Marin, Dragoș Drăghici, Andreea Bîrțan, Casiana Lup, Alexandra Cotelea, Mihaela Logrea, care au fost provocați să construiască o situație dramatică și au dat viață celor șașe personaje din poveste.
 
Regizoarea Nicoleta Lefter a lucrat cu o echipă de tineri actori, plini de energie, care aduc pe scena Teatrului Gong Sibiu o poveste cât se poate de actuală. Spectacolul își propune să documenteze teribilismul și pericolul la care se expun adolescenții și să vorbească despre cât de importantă e comunicarea și încrederea dintre adulți și copii.
 
Actorii Oana Brânzan, Andrada Oltean, Ania Petrean, Paul Bondane, Gabriel Muncuș și Răzvan Omotă sunt Denisa, Casiana, Andreea-Raluca, Alex, Dragoș și Andrei, șașe tineri care într-un moment de slăbiciune care a pornit dintr-o distracție, pierd controlul asupra vieților lor și a celor din jur.
 
Data premierei: 11 septembrie 2023

Alte sugestii

Harta lui ELIAN
Examen
Circul lui Buffalo Bill
Povești la gura sobei - Hansel și Gretel
Povestea boabelor de diamant